Chingi de ridicat textile din poliester cu urechi MC

 

Chingi urechi ridicare
MC 30 1 tona
Chingi urechi ridicare
MC 50 1 tona
Chingi urechi ridicare
MC 60 2 tone
Chingi urechi ridicare
MC 90 3 tone
Chingi urechi ridicare
MC 120 4 tone
Chingi urechi ridicare
MC 150 5 tone
Chingi urechi ridicare
MC 180 6 tone
Chingi urechi ridicare
MC 240 8 tone
Chingi urechi ridicare
MC 300 10 tone
Chingi urechi ridicare
MC 300 12 tone

1. EN STANDARDE SI DIRECTIVE MASINI

Pentru toti producatorii din intreaga Europa, exista cerintele tehnice si instructiuni pentru producerea chingilor de ridicare textile cum ar fi chingile de ridicare circulare si chingi de ridicare textile plate cu urechi la capete sintetizate in EN 1492-1 (chingi de ridicare cu urechi) si EN 1492-2 (chingi de ridicare circulare). In plus, chingile de ridicare textile sunt Marcate CE conform cu Directiva Masini 2006/42/CE.

2. TESTAREA SI INTRETINEREA

Pentru a asigura o functionare sigura si fiabila a chingilor textile, acestea acestea trebuie sa fie testate cel putin o data pe an sau in functie de ultimele standarde publicate sau norme locale. Operatorul echipamentelor de ridicare trebuie sa stabileasca intervalele de inspectie in functie de conditiile de functionare. Aceste teste trebuie realizate numai de catre persoane competente. Chingile de ridicare circulare sau cu urechi deteliorate pot fi reparate numai de catre producator sau de catre persoane desemnate de catre acesta. Pentru a garanta calitatea produselor noastre Chingile de ridicare textile cu urechi si chingile de ridicare textile circulare sunt certificate de catre AIB Vinchotte (VGS), Berufsgenossenschaft (GS) sau Lloyds.


Total Race comercializeaza:chingi de ridicare,chingi de ancorare, chingitextile,chingi circulare plate cu armaturi metalice la capete,chingi europaleti,chingi macara, chingi pentru rulouri de tabla,chingi pentru tamburi de otel, chingi pentru butoaie, chingi circulare plate, sufe, franghii, chingi rotunde, chingi pentru utilaje, chingi de unica folosinta.